Leiderschap vanuit aandacht

Ben jij de afgelopen tijd druk geweest met anderen. Met van alles regelen voor de mensen om je heen? Collega’s, medewerkers, klanten, familie en vrienden. En kom je daardoor te weinig toe aan jezelf? Dan kan het prettig zijn met de ruimte die er ontstaat, de aandacht ook op jezelf te richten in dit online event.

 

Datum: 29 mei 2020
Tijd: 09.15 – 11.45
Kosten: Gratis
Locatie: Online (Zoom)
Begeleiders: Ronny van der Kam en Henk Eggink

Opzet van de workshop

Aandacht is een groot goed. Als professional en als leider heb je de afgelopen periode mogelijk veel aandacht besteedt aan de mensen om je heen. Je team, je collega’s, je familie en vrienden. Aansluiten bij wat ze op dit moment nodig hebben. Zeker in een tijd waarin alle veranderingen die op ons af komen, impactvol zijn. Onzekerheid over bijvoorbeeld gezondheid, werk of inkomen. Jouw aandacht kan dan het verschil maken om met deze onzekerheid te kunnen omgaan. Aandacht hebben voor elkaar is daarmee een waardevolle menselijke kwaliteit.

Het is echter ook belangrijk om jezelf voldoende aandacht te geven. Om meer bewust stil te staan bij jezelf. Zodat je ook voldoende aandacht hebt voor wat jij nodig op dit moment!

Op 29 mei vanaf 09.15 gaan we 2,5 uur aan de slag om je te helpen om te onderzoeken hoe jij de afgelopen periode jouw aandacht hebt ingezet en hoe je deze aandacht ook op jezelf kan richten. We onderzoeken wat daar vaak lastig in is, maar ook wat het je oplevert. Met korte aandachtsoefeningen, interactieve gesprekken en opdrachten in een twee of drietal, werk je aan je verbinding met jezelf. Zodat je in de komende periode met meer aandacht voor jezelf, nog meer aandacht kan hebben voor de ander.

Meedoen met deze online workshop?

Deze online workshop laat je kennismaken met de trainers van de programma’s The Heart of Being Human en The Ground of Being Human.

Twee programma’s waarin je werkt aan je verdere ontwikkeling als mens.

Stuur een WhatsApp whatsapp