Inspiratiedag

PLezier in je werk

Drie kwart van de mensen kiest liever voor meer plezier in hun werk, dan meer salaris, blijkt uit onderzoek. Dat betekent dat het belangrijk is te weten wat jou plezier brengt in je werk en hoe deze impact heeft op jouw dagelijks functioneren.

 

Datum: 3 april 2020
Tijd: 09.30 – 16.30
Kosten: € 125,– (particulier tarief incl. BTW)
Locatie: Van Ede & Partners, Zeist
Begeleiders: Ronny van der Kam en Henk Eggink

 Opzet

We zijn alweer bijna drie maanden onderweg in 2020. De lente brengt ruimte voor nieuwe inspiratie en initiatieven.Het biedt echter ook de kans om weer even stil te staan bij het werk wat we doen. Ons weer even te bezinnen waarom we onze ziel en zaligheid leggen in het werk wat we doen.

De meeste mensen zijn minimaal 1/3 deel van de dag op het werk of zijn bezig er te komen of vandaag te gaan. Dan is het belangrijk dat die tijd je ook energie geeft.

Daarom onderzoeken we wat de bron is van het plezier wat we in ons werk vinden. Plezier, de speelsheid, die maakt dat we energie halen uit ons werk. Maar we onderzoeken ook wat er met ons gebeurd als we dat plezier kwijt raken. Als we daarmee geen energie meer halen uit ons werk. En wat er dan voor nodig is om dit plezier weer terug te vinden.

Wij nodigen je daarom uit voor de inspiratiedag Plezier in je werk. We bieden je een aantal werkvormen waarin je via ‘open zelfonderzoek’ stil staat bij de vraag hoe jij plezier in je werk vindt en blijft vinden.  Deze methode helpt je op de verschillende niveau’s van hoofd, hart en handen te ontdekken waar jij je energie vandaan.  Zodat werken plezierig is en blijft.

Investering

De investering voor deze inspiratiedag bedraagt €125,–voor particulieren (incl BTW) en € 125,– (excl. btw) voor deelnemers waarvan de werkgever betaalt.

Bovenstaande prijs is inclusief koffie, thee en lunch. 

Als je na deze inspiratiedag besluit deel te nemen aan The Ground of Being Human, deel 1 van het hele programma van The Heart of Being Human,  krijg je € 100,– korting op de factuur.

Meedoen met deze inspiratiedag?

Stuur een WhatsApp whatsapp