Inspiratiedag

Eindejaarsgesprek met jezelf

Het einde van het jaar vormt vaak de tijd om terug te kijken. We zijn vaak geneigd om dat vooral praktisch en beoordelend te doen. Dus welke losse eindjes zijn er nog en welk cijfer geef ik mezelf. Of we slaan het terugkijken helemaal over en kijken vooral vooruit.

 

Datum: 19 december 2019
Tijd: 09.30 – 16.30
Kosten: € 100,– (particulier tarief incl. BTW)
Locatie: Van Ede & Partners, Zeist
Begeleiders: Ronny van der Kam en Henk Eggink

Opzet

Stel je eens voor dat je echt even de tijd neemt om terug te kijken op 2019. Dat je onderzoekt wat al jouw inzet in je werk en je persoonlijke leven voor je heeft betekent. Welke keuzes je hebt gemaakt of juist hebt vermeden. Zodat je betekenis kan geven aan wat 2019 jou heeft gebracht. Niet alleen voor jou als professional, maar als mens als geheel. En je met deze inzichten het jaar voor jezelf echt kan afronden en de geleerde lessen kan gebruiken om in 2020 met nieuwe energie kan starten.

Wij nodigen je daarom uit voor het Eindejaarsgesprek met jezelf. We bieden je een aantal werkvormen waarin je via ‘open zelfonderzoek’ stil staat bij de vraag hoe jij terug kijkt op 2019 en jouw inzet waardeert. Deze methode helpt je op de verschillende niveau’s van hoofd, hart en handen te ontdekken wat jouw echte verhaal is over 2019. Waarbij je uiteindelijk alleen verantwoording aan jezelf bent verschuldigd. 

Investering

De investering voor deze inspiratiedag bedraagt €100,–voor particulieren (incl BTW) en € 100,– (excl. btw) voor deelnemers waarvan de werkgever betaalt.

Bovenstaande prijs is inclusief koffie, thee en lunch.
 

Meedoen met deze inspiratiedag?